افغانستان

عبدالغنی برادر عازم آذربایجان شد

عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رییس‌الوزرای طالبان، به منظور اشتراک در نشست سازمان همکاری اقتصادی (ایکو) عازم آذربایجان شده است.

معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرای طالبان روز سه‌شنبه، ۱۰ سرطان، با نشر خبرنامه‌ای گفته است که طالبان در این نشست به‌گونه «رسمی» دعوت شده‌اند.

این معاونیت نوشته است که برادر در جریان این نشست سخنرانی خواهد کرد و با مقام‌های آذربایجانی نیز دیدار می‌کند.

گفتنی است که نشست ایکو سال گذشته بدون حضور طالبان در مشهد ایران برگزار شده بود.

 

ایکو یک سازمان منطقه‌ای محسوب می‌شود که کشورهای ایران، پاکستان و ترکیه آن را در سال ۱۹۸۵ به هدف پیشبرد همکاری‌های اقتصادی و فرهنگی میان کشورهای عضو تأسیس کردند.

شاهد

خبرگزاری #شاهد با دریافت جواز شماره ۴۶۳ وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان در کنار دیگر رسانه های کشور با درک شرایط کنونی افغانستان، مصمم است پرچم #بیطرفی را بر دوش داشته باشد. ما بر این باور هستیم که #آگاهی از شرایط می‌تواند #آزادی را به دنبال داشته باشد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا