افغانستان

رسانه‌های پاکستانی: ۲۳ جنگ‌جوی طالبان در عملیات مرزی پاکستان کشته شدند

تهیه خبر: زهرا اخلاقی

جیونیوز گزارش داده است که نیروهای پاکستانی روز جمعه و شنبه سه پاسگاه طالبان در مرز چمن را هدف قرار داده و دست‌کم ۲۳ جنگ‌جوی طالبان را کشته‌اند.

 

این رسانه روز یک‌شنبه، ۱۶ قوس، با نشر گزارشی گفته است این درگیری پس از آن رخ داد که طالبان آتش‌بس را نقض کرده و به‌صورت «غیرموجه» با سلاح سبک در مرز پاکستان و افغانستان تیراندازی کردند.

 

این در حالی است که ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان اعلام‌ کرده بود که ارتش پاکستان بار دیگر بر مواضع این گروه در ولسوالی سپین‌بولدک ولایت قندهار حمله کرده‌اند.

 

مجاهد با نشر خبرنامه‌ای گفته بود که جنگ‌جویان طالبان در پاسخ به حمله پاکستان «مجبور به واکنش» شده‌اند.

شاهد

خبرگزاری #شاهد با دریافت جواز شماره ۴۶۳ وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان در کنار دیگر رسانه های کشور با درک شرایط کنونی افغانستان، مصمم است پرچم #بیطرفی را بر دوش داشته باشد. ما بر این باور هستیم که #آگاهی از شرایط می‌تواند #آزادی را به دنبال داشته باشد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا